Vestfold Golfhall – Din partner

Hva kan Vestfold Golfhall gjøre for din bedrift?

Vestfold Golfhall har gjennom sin mangeårige kompetanse utarbeidet et utvalg av tjenester og ytelser mot næringslivet.

Vestfold Golfhall har mange års erfaringer med å arrangere firmaevents, firmakvelder og firmafester. Vi tar imot alt fra 5 til 100 gjester og tilrettelegger arrangementet firmaets ønsker.

Vestfold Golfhall kan i tillegg levere følgende:

  •  Hjelp til å arrangere reiser til utlandet, spesielt til Spania, England og Skottland. Vi kan arrangere reiser både for store grupper, for vennegjenger eller for familier.
  • Vestfold Golfhall er en av landets største aktører på leveranser av logoballer.
  • Golfklær med firmalogo. Vi har gode innkjøpsavtaler, og et bredt utvalg av alt innen golfbekledning.
  • Golfkurs. Vestfold Golfhall kan arrangere golfkurs både på vinter og sommer for ditt firma.
  • Feriehus i utlandet. Vestfold Golfhall har samarbeid med eiendomsmeklere som har leiligheter og hus i hovedsakelig Spania.

Arrangementer

Vi lever i en hektisk hverdag med stort arbeidspress. Det er derfor viktig å ta vare på våre kunder og ansatte. Det å kunne gjøre noe sammen i en sosial setting er både miljøskapende og motiverende overfor ansatte i bedriften, og relasjonsbyggende overfor kunder.
Vestfold Golfhall har flere års erfaring med tilrettelegging av arrangementer overfor næringslivet. Vi arrangerer alt fra kundeseminarer og events til større firmafester. Vi har tatt imot alt fra 8 til 150 gjester.

Det unike med Vestfold Golfhall er at med vårt kjøkken og cafe med alle rettigheter kan vi skreddersy arrangementer med aktiviteter, mat, musikk, og dans – alt i samme lokale!