Vi fortsetter med suksessen Lagserien som er åpen for alle spillere.

Antall deltakere pr lag:4. Laget kan bytte inntil en spiller mellom hver runde i runde 1-4 og bruke inntil 5 spillere. I runde 4-6 kan ingen “ny spiller” settes inn og de 2 spillere på laget med størst handicapsenking i runde 1-4 må spille runde 4-6.
Spilleform:Stableford med 100% Handicap. Handicapkort innendørs reguleres etter hver runde med opp- og nedskriving av handicap med 75% hver gang.  GK spiller fra 36 i hcp. Det spilles 6 runder.
Sluttspill:4 beste lag i grunnserien går til sluttspill som spilles med 2 singelmatcher og 1 foursome match. Spillerens handicap i sluttspill beregnes til gjennomsnitt av handicap spilleren har hatt etter hver runde i grunnspillet, samt starthandicapet.  2 beste lag i grunnspill starter 1 opp i hver match i semifinale.
Taktisk spill:“Taktisk spill” i gruppespill straffes automatisk med nedskriving av handicap med 3 slag på hver spiller på laget pr. runde dette forekommer. “Taktisk spill” er definert som mistenkelig stryk av hull, eller vesentlig dårligere spill i bedriftsserien enn i andre turneringer. Enerådende dommer i slike tilfeller er turneringsleder Tom Arne Tollefsen.
Starttid:Lag bestiller selv startider etter eget ønske innenfor gitte tidsfrister.
Antall runder:Seks runder som settes opp av Vestfold Golfhall
Resultater:Resultatservice legges ut fortløpende på disse sidene og i hallen.
Startkontingent:Kr. 1.000,- pr lag som dekker premiering. Øvrig spill betales etter gjeldende priser.
Påmelding:På mail til post@vestfoldgolfhall.no innen 1. Desember 2020,
eller direkte på tlf: 33 36 69 50.