Velkommen til  Vestfold Golfhall!

[widgetkit id=775]

Koronasmitte – Vestfold Golfhall Stenger

I forbindelse med fare for Koronasmitte ser vi oss nødt til å stenge Vestfold Golfhall fra og med i dag til 26. Mars. Vi beklager, men regner med forståelse for offentlige pålegg. Dersom situasjonen skulle endre seg, vil vi komme med oppdateringer.

Henting av golfkøller

Det er mange av våre kunder som oppbevarer sine køller i golfhallen. Det er lite sannsynlig at vi kommer til å åpne hallen igjen denne våren og vi vil derfor være tilstede i golfhallen slik at dere kan hente golfsettet til følgende tider:

Onsdag 18/3:    16 – 17
Fredag 20/3:     11 – 12
Lørdag 21/3:     11 – 12
Mandag 23/3:   17 – 18
Lørdag 28/3:     11 – 12
Mandag 31/3:    17 – 18
Lørdag 4/4:        11 – 11.30
Søndag 5/4:        11 – 11.30

Mange deltakere i turneringer

Vestfold Open er i gang med mange deltakere. Allerede i midten av november er det over 75 deltakere. Du kan spille med hvem du vil når du vil i løpet av uken. Det er bare å booke tid enten på våre bookingsider eller ved å ringe oss direkte.

Damedagene i gang igjen

Damedagene startet opp igjen i uke 46. Utrolig hyggelig er det at det at det allerede første gang var så mange damer med! Her var det mange nye fjes og flere som prøvde simulator for første gang. Resultatene var mildt sagt imponerende. Kirsten Bogen slo til med 50 poeng og vant foran Trine Johansen og Kirsti Myhre. Damedager kan spilles hele uken, men på onsdagene er det mange som samles både på formiddag og ettermiddag.

Sandefjord GK Turneringen i gang

Internturneringen for medlemmer av Sandefjord GK startet opp i uke 46. Hans Gulliksen var ikke lett å slå denne gangen og han cruiset inn til seier med sine 47 poeng. Resultater finner du i menyen til venstre.

Samarbeid med Golfshopen.no

Golfshopen.no arrangerer demodager i Vestfold Golfhall gjennom hele vinteren!
Her får du gratis Custom Fitting og en flott mulighet til å prøve ut årets nyheter!

  • 26/11 – Cobra
  • 10/12 – Titleist
  • 14/1 – Wilson Staff
  • 18/2 – Callaway og TaylorMade
  • 24/3 – ALLE MERKER

kl. 14.00 – 19.30 alle datoer

Book tid for demodag i dag:
Simen@Golfshopen.no
Tlf: 92337172 for Demodag

Meld deg på de dagene som passer best for deg!

VGH med samarbeidsavtaler med NGF, Team Norway og Norsk Seniorgolf

Vestfold Golfhall er stolte av å være samarbeidspartner med Norges Golfforbund, Team Noway og Norsk Seniorgolf. I tillegg er vi leverandør til Wang Toppidrett. Samarbeidene er innen reiser til Spania og gjennom vår reiseavdeling Premiumreiser arrangerer vi nå golfreiser for alle disse til Mar Menor i Spania. Det betyr at vi er landets desidert største arrangør av golfturneringer i utlandet.

Trackman svingstudio.

For alle som ønsker å bli bedre i golf er dette studioet et ideelt treningssted for deg. Trackman gir deg all informasjon om ditt slag og sammen med en av våre instruktører kan vi lære deg hvordan du skal bruke vårt studio til å bli en bedre golfspiller.

Lagserien 2019/2020:

Bedriftsserien 2019-2020 er åpen for bedrifter og vennegjenger.


Lagserien 4-manns lag:
Laget består av maks 6 spillere. Turneringen foregår som en serie over 6 runder hvor laget stiller med 4 spillere i hver runde.  Se ellers turneringsbeskrivelse i meny til venstre. Her er det også gjort viktige endringer i turneringsreglene.


Forhåndsbooking av spilletid på simulator:

Dersom du ønsker fast spilletid på våre simulatorer gjennom sesongen anbefaler vi deg om å snarest sende oss en mail om dette til post@vestfoldgolfhall.no, med kopi til post@golfstore.no. Vi vil da legge inn dine faste bookinger og du vil få en bekreftelse fra oss. DETTE ER DIN GARANTI FOR Å FÅ DE SPILLETIDER DU ØNSKER!

Vanlig booking av starttider gjøres via våre hjemmesider under menyen “booking”. Dersom du ikke allerede er registrert bruker av vårt bookingsystem, må du opprette et brukernavn ved å følge instruksene som kommer opp.

Har du sett Vestfold Golfhalls nye eiendomssider?

Vestfold Golfhall har en egen eiendomsavdeling som markedsføres under Premium Eiendom. Vi er formidler av eiendommer på Mar Menor golf resort i Spania, og stadig flere av våre medlemmer har kjøpt eiendom her. Blir du den neste? Ta kontakt med oss, eller besøk våre hjemmesider på www.premiumeiendom.no.

Markedets beste Long-Stay tilbud!

Gjennom reiseavdelingen vår Premium Reiser har vi trolig markedets beste Long-Stay tilbud. Vi tilbyr 4 ukers opphold på Mar Menor Golf Resort inkludert golfmedlemskap på 6 baner av topp internasjonal klasse til priser fra kr. 12.500,- pr. person! Les mer om dette tilbudet her.

 

[widgetkit id=532]