Tom Arne Tollefsen  Daglig leder.

Tom Arne har 30 års erfaring med golf som spiller på elitenivå og 15 års erfaring i golfbransjen. Han har bodd 5 år i USA og reist over mesteparten av Europa som golfspiller og representasjonsspiller. 10 NM gull i golf og +1 i hcp. Kontaktperson på eiendom.

Bjørn Roger Hansen

Bjørn Roger HansenPGA utdannet instruktør og assistentpro på Nøtterøy Golfbane. Bjørn Roger jobber i Vestfold Golfhall på vinteren. Bjørn Roger har leilighet på Mar Menor og har vært på resortene mange ganger. Han har stor kunnskap om Mar Menor spesielt og området generelt.

Johan Tanum  Faglig ansvarlig – reiser

Norges første utdannede PGA instruktør. Johan har sin utdannelse fra USA, hvor han har bodd og drevet med golf-undervisning i 10 år. Nå er Johan headpro på Nøtterøy Golfbane og driver med omfattende reisevirksomhet i vinterhalvåret. Johan har spilt det meste av kvalitetsbaner i Europa og i Florida. Johan har 18 års erfaring som headpro i Norge.

Petter Bye Markedssjef

Petter har 30 års fartstid innen kommunikasjon/markedsføring/design. Når han ikke jobber, spiller han golf. Han har ansvar for at kommunikasjonen med våre kunder skal gå så smidig som mulig.

Tanja Hansen

TanjaTanja er medarbeider i proshop på Nøtterøy Golfbane og i Vestfold Golfhall. Tanja (som også har leilighet på Mar Menor)  tar hånd om bestillinger, reisebestillinger og følger opp selskapets drift.