Turneringer (og resultater)

Vestfold Golfhall arrangerer flere ulike turneringer, både på simulator og i putting.

Bedriftsserien er meget populær, og her må man være tidlig ute med å melde seg på. Ellers er det puttekonkurranser i helgene, og her er det alltid mange deltakere.

Vi fortsetter med suksessen Lagserien som er åpen for alle spillere.

Antall deltakere pr lag:4. Laget kan bytte inntil en spiller mellom hver runde i runde 1-4 og bruke inntil 5 spillere. I runde 4-6 kan ingen “ny spiller” settes inn og de 2 spillere på laget med størst handicapsenking i runde 1-4 må spille runde 4-6.
Spilleform:Stableford med 100% Handicap. Handicapkort innendørs reguleres etter hver runde med opp- og nedskriving av handicap med 75% hver gang.  GK spiller fra 36 i hcp. Det spilles 6 runder.
Sluttspill:4 beste lag i grunnserien går til sluttspill som spilles med 2 singelmatcher og 1 foursome match. Spillerens handicap i sluttspill beregnes til gjennomsnitt av handicap spilleren har hatt etter hver runde i grunnspillet, samt starthandicapet.  2 beste lag i grunnspill starter 1 opp i hver match i semifinale.
Taktisk spill:“Taktisk spill” i gruppespill straffes automatisk med nedskriving av handicap med 3 slag på hver spiller på laget pr. runde dette forekommer. “Taktisk spill” er definert som mistenkelig stryk av hull, eller vesentlig dårligere spill i bedriftsserien enn i andre turneringer. Enerådende dommer i slike tilfeller er turneringsleder Tom Arne Tollefsen.
Starttid:Lag bestiller selv startider etter eget ønske innenfor gitte tidsfrister.
Antall runder:Seks runder som settes opp av Vestfold Golfhall
Resultater:Resultatservice legges ut fortløpende på disse sidene og i hallen.
Startkontingent:Kr. 2.000,- pr lag som dekker premiering. Øvrig spill betales etter gjeldende priser.
Påmelding:På mail til post@vestfoldgolfhall.no innen 1. Desember 2020,
eller direkte på tlf: 33 36 69 50.

Klubbserien

Dette er en turnering for klubblag som går gjennom hele sesongen. Klubber kan stille med flere lag og lagene blir satt opp i puljer hvor det spilles matcher i seriespillformat mellom alle klubblag i hver pulje. Avhengig av antall klubblag som deltar, blir det sluttspill mellom puljevinnere.

Antall deltakere pr lag:4-8 spillere pr. lag, hvor 4 spillere stiller til hver match. Laget kan rotere på spillere fra runde til runde.
Spilleform:Terminliste med ulike spilleformer settes opp etter påmeldingsfristens utløp. Spilleformer kan variere mellom stableford, bestball, foursome og scramble. Det spilles med egne handicapregler innendørs.
Sluttspill:Minimum ¼ av deltakende lag går til sluttspill. Terminliste med matchdager over hvilke lag som møter hverandre settes opp etter påmeldingsfristens utløp.
Starttid:Lagene bestiller selv startider etter eget ønske innenfor gitte tidsfrister.
Antall runder:Avhengig av antall påmeldte lag.
Resultater:Resultatservice legges ut fortløpende på www.vestfoldgolfhall.no og i hallen.
Startkontingent:Gratis. Spill i matcher betales etter gjeldende satser.
Påmelding:På mail til post@vestfoldgolfhall.no innen 1. Desember 2017, eller direkte på tlf: 33 36 69 50.
Øvrig Info:Hvert lag oppnevner lagkaptein som er ansvarlig for laguttak til hver match. Men inntil 8 spillere pr. lag skal lagene i størst mulig grad spille på oppsatte matchdager. Dersom laget likevel ikke kan stille, kan det gis dispensasjon til å spille match før oppsatt matchdag. Et lag kan bestå av både dame- og herrespillere. Ved stor interesse, kan arrangør dele opp lag i en klubbserie og en seniorserie (50+). Terminliste over matchdager vil bli satt opp fortrinnsvis på lørdager. Liste over deltakende lag med kontaktinfo til lagkaptein på hvert lag i din pulje vil bli sendt deltakere.
Premiering:Vandrepokal til seirende lag. Premiering til 3 beste lag.

Vestfold Open

De populære herredagene i Vestfold Golfhall skifter navn til Vestfold Golfhall Open. Herredager på tirsdager er som regel fullt og vi har fått ønske fra flere klubber om å utvide til flere konkurransedager. Derfor kan Vestfold Open spilles over hele uken fra mandag morgen til søndag kveld. Shotgun på tirsdager med spesialpris opprettholdes som vanlig. Turneringen er åpen for alle – ikke bare herrer.

Spilleform:18 hull stableford.
Klasseinndeling:Klasse A: Hcp +8 – 15,9
 Klasse B: Hcp 16+
Handicapregulering:Spillere starter med utendørs handicap. Egne regler for handicapregulering inne.
Starttid:Shotgun på tirsdag formiddag. Påmelding på liste i hallen. Øvrig spill bestilles på www.netbooking.net, eller ved å ringe Vestfold Golfhall på 33 36 69 50.
Order of Merit:Det opprettes en egen Order of Merit for Vestfold Open basert på plasseringer i hver turnering. Vi kårer månedsvinnere og sammenlagtvinnere.
Major:Vestfold Open Major siste uke i hver måned gir 1,5 x OoM poeng i den turneringen. For å få 1,5 x OoM poeng, må spilleren ha deltatt på turnering tidligere i måneden, ellers får spilleren kun vanlige OoM poeng.
Resultater:Resultatservice legges ut fortløpende på hver mandag på www.vestfoldgolfhall.no og i hallen.

Onsdager er Damedag!

Vi ønsker alle damegolfere velkommen! Vi trenger flere damegolfere på damedagene for å få en hyggelig sosial ramme rundt damedagen og oppfordrer alle golfere til å spre budskapet om damedager i hallen! Simulatorgolf er for alle, ta med en venninne neste gang! Turneringen spilles som Stableford.

I årets OOM vil de 8 beste resultatene telle i sammendraget.

Resultater (2020/2021)